Pienet ja suuret sähkötyöt Kemissä, Oulussa ja koko Lapissa

Tilaa sähköasentaja paikalle!

EK-Asennustekniikka tekee pienet ja suuret sähkötyöt yli 10 vuoden kokemuksella Kemissä sekä Oulun seudulla ja Lapin alueella. Palvelumme kattaa kaiken sähkösuunnittelusta sähköasennuksiin ja sähköpäivystykseen. Voit kääntyä puoleemme sekä pienissä että suurissa tarpeissa.

Sähkön avulla kodinkoneemme toimivat, tiloissa on riittävästi valoa ja esimerkiksi ilmalämpöpumppu lämmittää ja viilentää sopivasti. Kaikki sähkötyöt vaativat ammattitaitoa, jotta sähkön käyttö on turvallista ja taloudellista. Ota yhteyttä, kun etsit osaavaa tekijää!

Uudet sähköasennukset

Jos rakennat kodin tai remontoit nykyistä, tarvitset sähköasentajan uusien sähköasennusten tekemiseen. Sähköasentajamme hoitaa esimerkiksi pistorasioiden, valokatkaisimien, valaistuksen ja ilmalämpöpumpun asennuksen. 

 

Saat meiltä tarvittaessa myös sähkösuunnittelun. Laadimme yksityiskohtaisen sähkösuunnitelman, joka sisältää piirustukset, kaaviot ja tekniset tiedot kaikista sähköasennuksista. Hyvällä suunnittelulla varmistamme, että sähköasennukset vastaavat kotitaloutesi tarpeita.

Sähköjen päivittäminen

Sähköasennukset voivat kaivata uusimista sähköturvallisuuden tai esimerkiksi arjen toimivuuden takia. Pistorasiat saattavat olla vaurioituneet, sulakkeet palaa jatkuvasti tai valaistus vilkkua. Sähköjärjestelmä on ehkä päivitettävä, jotta kaikki nykypäivän laitteet toimivat moitteettomasti.

 

Sähköasentajamme tulee mielellään paikan päälle tarkastamaan tilanteen ja tekemään tarvittavat sähkötyöt. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Päivystys vikatilanteissa

Sähkölaitteeseen saattaa tulla vika, joka kaipaa välitöntä korjausta. Lämmitys tai ilmanvaihto ei ehkä toimi niin kuin pitäisi, ja haluat välttää suuremmat vahingot. Sähköasentajamme palvelee myös yllättävissä ongelmatilanteissa.

 

Tulemme paikan päälle etsimään vian ja korjaamme sen pois päiväjärjestyksestä. Päivystävä sähkömiehemme on tavoitettavissa ympäri vuorokauden. Ota rohkeasti yhteyttä!

Yhteystiedot

EK-Asennustekniikka 

  Ruotsintie 34

94700 Kemi

  040 586 2549 

 eero@ek-asennustekniikka.fi

Yhteydenottolomake

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.