Aurinkoenergiaa kotiin Kemissä, Oulussa ja koko Lapissa

Kysy lisää aurinkoenergiasta!

Aurinkoenergia on kestävä, saasteeton energian tuottaja ja siksi luonnon ystävän valinta. EK-Asennustekniikka myy ja asentaa aurinkokeräimet ja aurinkopaneelit yritysten ja kotitalouksien käyttöön Kemissä, Oulussa ja eri puolilla Lapin lääniä.

Aurinkokeräin ja aurinkopaneelit toimivat erinomaisena kodin lisälämmönlähteenä päälämmitysjärjestelmän rinnalla. Niiden avulla voi lämmittää esimerkiksi käyttöveden. Ota yhteyttä, niin otamme selville, miten aurinkoenergiaa voi hyödyntää kodissasi!

Aurinkopaneelit

Laattamaiset aurinkopaneelit voidaan asentaa maahan, katolle tai seinään. Niiden toimintamekanismi on yksinkertainen: ne muuttavat auringon säteilyenergian sähköksi. 


Aurinkopaneelit tuottavat edullista sähköä. Ne soveltuvat erityisen hyvin esimerkiksi kesäkäytössä olevien mökkien ja vapaa-ajan asuntojen lämmitykseen. Aurinkopaneeleita voi kuitenkin hyödyntää missä tahansa paikassa, johon aurinko paistaa. Ne sopivat hyvin sekä yritysten että kotitalouksien käyttöön.


Me olemme aurinkopaneelien asiantuntijoita Kemin seudulla. Esittele meille kotisi ja mökkisi, niin voimme nopeasti sanoa, ovatko aurinkopaneelit sopiva energialähde kohteeseen.

Kysy lisää aurinkoenergiasta!

Me myymme ja asennamme aurinkoenergiaratkaisut – niin aurinkopaneelit kuin aurinkokeräimetkin – Kemin ja Oulun seudulla sekä Pohjois-Suomessa. Olemme työskennelleet lämmitysratkaisujen parissa vuosikymmenen, joten tiedämme, soveltuuko aurinkoenergia kotisi tai liiketilasi lämmittäjäksi. Soita meille tai laita sähköpostia ja kerro kohteestasi, niin teemme yhdessä suunnitelman ekologisen sähköenergian hyödyntämisestä!

Aurinkokeräimet

Aurinkokeräimet siirtävät auringon säteilyenergian kiinteistön lämmitykseen. Niiden keräämää ja siirtämää lämpöenergiaa hyödynnetään yleisesti etenkin käyttöveden lämmitykseen sellaisissa kohteissa, joissa käyttöveden tarve on poikkeuksellisen suuri.


Aurinkokeräin on nestekiertoinen tasokeräin, jonka suojapinnan alla on musta absorbaattipinta. Aurinko lämmittää pintaa ja lämpöenergia absorboituu siihen. Keräimen sisällä kiertää pumpun avulla vesi-glykoliseos, joka puolestaan lämpenee. Lämmennyt neste johdetaan lämmönvaihtimen läpi ja se luovuttaa keräämänsä lämpöenergian vesivaraajaan. Vesivaraajan vettä voidaan käyttää edelleen talon vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän ja käyttövesijärjestelmän erilaisiin tarpeisiin.

Tutustu myös maalämpöön

EK-Asennustekniikka 

  Ruotsintie 34

94700 Kemi

  040 586 2549 

 eero@ek-asennustekniikka.fi

Yhteydenottolomake

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.