Laadukkaat ilma-vesilämpöpumput asennuksineen Kemissä, Oulussa ja koko Lapissa

Kysy lisää aurinkoenergiasta!

EK-Asennustekniikka myy ja asentaa laadukkaat ilma-vesilämpöpumput Kemissä, Oulun seudulla ja Lapissa. Saat meiltä tarpeisiisi sopivat laitteet useilta eri valmistajilta. Autamme mielellämme löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun.

Ilma-vesilämpöpumppu hyödyntää ulkoilman lämmitysenergiaa ja siirtää sen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Laite voi toimia koko kiinteistön pääasiallisena lämmön lähteenä, tai se voidaan asentaa toisen lämmitysjärjestelmän rinnalle.

Edullista ja ympäristöystävällistä lämpöä

Ilma-vesilämpöpumpulla omakotitalon ja sen käyttöveden lämmitys onnistuu kustannustehokkaasti. Ilma-vesilämpöpumppu soveltuu kaikkiin rakennuksiin, joissa on vesikiertoinen lattialämmitys tai patterit. Se voidaan asentaa sekä uudisrakennuksiin että saneerattaviin kohteisiin.

 

Verrattuna esimerkiksi öljy- tai sähkölämmitykseen voit säästää huomattaviakin summia. Ilma-vesilämpöpumpun etuna on myös sen ympäristöystävällisyys. Investointi laitteeseen auttaa pienentämään hiilijalanjälkeä ja voi nostaa kiinteistön arvoa.

Kysy lisää lämmitysratkaisuista!

Saat meiltä lämmitysratkaisut monenlaisiin kohteisiin ja tarpeisiin. Myymme ja asennamme ilma-vesilämpöpumppujen lisäksi myös ilmalämpöpumput, maalämpöpumput ja aurinkosähköjärjestelmät. Ilma-vesilämpöpumppu on erinomainen vaihtoehto kiinteistöihin, joissa maalämpökaivon poraaminen ei ole mahdollista.

Laadukkaat laitteet

EK-Asennustekniikka tarjoaa laajan valikoiman ilma-vesilämpöpumppuja jokaiseen tarpeeseen, olipa kyseessä pieni omakotitalo tai vaikka suurempi yrityksen toimitila. Useat seikat vaikuttavat ilma-vesilämpöpumpun valintaan. Näihin kuuluvat muun muassa rakennuksen koko ja lämmitystarve sekä laitteelta toivottu energiatehokkuus.

 

Autamme sinua valitsemaan sopivan laitteen. Valikoimaamme kuuluvat ilma-vesilämpöpumput useilta eri valmistajilta. Hoidamme myös kaikki asennukset, mukaan lukien sähkötyöt, ammattitaidolla ja kokemuksella. Meiltä löytyy sähkötöissä tarvittava pätevyys.

Lue lisää sähkötöistä

EK-Asennustekniikka 

  Ruotsintie 34

94700 Kemi

  040 586 2549 

 eero@ek-asennustekniikka.fi

Yhteydenottolomake

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.