Ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot Kemissä

Kysy lisää ilmalämpöpumpuista!

Ilmalämpöpumppu sekä lämmittää että viilentää kotisi edullisesti. EK-Asennustekniikka myy, asentaa, huoltaa ja korjaa ilmalämpöpumput Kemin alueella, Oulun seudulla ja Lapin läänissä. Saat meiltä tavalliset ilmalämpöpumput, vesi-ilmalämpöpumput ja poistoilmalämpöpumput.

Olemme ilmalämpöpumppujen asiantuntijoita, joten hoidamme pumppusi asennuksen nopeasti ja luotettavasti. Ilmalämpöpumppu on loistava ratkaisu esimerkiksi suorasähkölämmityksen rinnalle. Ota meihin yhteyttä – valitsemme kanssasi sopivan pumpun kotisi lämmittäjäksi ja viilentäjäksi!

Kätevä ilmalämpöpumppu lämmittää ja viilentää kodin

Ilmalämpöpumpun toiminta perustuu lämpöenergian siirtoon. Laitteisto sisältää ulko- ja sisäyksikön, ja sisätilan lämpötilaa säädellään siirtämällä lämpöä ulkoilmasta sisäilmaan. Jos sisäilmaa halutaan jäähdyttää, toimii laitteisto päinvastoin.


Ilmalämpöpumppua voi käyttää esimerkiksi suorasähkölämmityksen rinnalle. Laitteisto on nopea asentaa, ja pumppu tuo lisälämpöä kotiin pakkasilla sekä viilennystä kesähelteillä. Oikein käytettynä ilmalämpöpumppu voi myös auttaa energiansäästössä.


Valikoimaamme kuuluu useita erilaisia ilmalämpöpumppuja, ja me autamme sinua valitsemaan sopivan merkin ja mallin juuri sinun kotiisi. Saat kauttamme myös ilmalämpöpumpun asennuksen ja huollot.

Me autamme lämmitysjärjestelmän valinnassa

Ilmalämpöpumppu on kätevä ja taloudellinen lämmitysratkaisu esimerkiksi melko pieniin koteihin ja rajattuihin tiloihin. Suuriin tiloihin erinomainen vaihtoehto on myös energiatehokas maalämpö. Me hoidamme sekä ilmalämpöpumppujen että maalämpöpumppujen asennukset Kemin seudulla. Maalämpö tarjoaa huoletonta, turvallista ja edullista lämpöä.


Muista, että esimerkiksi käyttöveden lämmittämisessä voit hyödyntää myös aurinkoenergiaa. Me asennamme ammattitaidolla aurinkopaneelit ja aurinkokeräimet, jotka keräävät auringon lämpöenergiaa. Tätä energiaa voi hyödyntää mm. veden lämmittämiseen.

Tutustu myös maalämpöpumppuihin

Kysy lisää ilmalämpöpumpuista!

Ilmalämpöpumppu on kätevä ja helppokäyttöinen lämmitysratkaisu moneen kotiin ja toimistoon. Mikäli harkitset ilmalämpöpumpun hankintaa, soita meille! Autamme sinua ratkaisemaan, onko se paras vaihtoehto sinun kohdallasi.


Myymme, asennamme ja huollamme ilmalämpöpumppusi paitsi Kemissä myös Oulun seudulla ja Lapin läänissä. Soita jo tänään – kotisi on lämmin ennen kuin huomaatkaan!