Maalämpöpumppujen asiantuntevat asennukset Kemissä

Kysy lisää maalämmöstä!

Maalämpö tarjoaa kotitalouksille ja yrityksille uusiutuvaa energiaa. EK-Asennustekniikka myy ja asentaa maalämpöpumput koteihin pitkällä kokemuksella. Toimimme Kemistä käsin myös Oulun alueella ja Lapin läänissä. Maalämpöpumppu on energiatehokas lämmitysratkaisu etenkin isoihin asuntoihin.

Maalämpöpumppu kerää nimensä mukaisesti energiansa maaperästä. Sen käyttö on helppoa ja vaivatonta, sillä pumppu vaatii vain vähän huolto- tai tarkistustoimia. 


Lämmitysjärjestelmistä maalämpöpumput ovat kasvattaneet suosiotaan eniten.

Maalämpö on ekologinen ja edullinen valinta

Maalämpö on maaperän tai veden massaan varastoitunutta auringon lämpöenergiaa. Maalämpöpumpun kompressorin avulla maaperästä saatu lämpöenergia nostetaan lämmityksessä tarvittavalle tasolle, ja lämpö siirretään lämmitysjärjestelmään.


Maalämpö on ekologista, uusiutuvaa energiaa, joka sopii varsinkin isojen rakennusten lämmittämiseen. Säästön näkee pitkällä tähtäimellä. Maalämmön energiakustannukset ovat tasaiset vuodesta toiseen, joten esimerkiksi sähkön hinnan nousu ei vaikuta maalämmön käyttäjän lämmityskustannuksiin.


Me hoidamme ammattitaidolla maalämpöpumppujen myynnin ja asennuksen. Kysy rohkeasti maalämmön plussista ja miinuksista – olemme palveluksessasi!

Tutustu myös aurinkoenergiaan

Valitse maalämpöpumppu avullamme

Maalämpöpumpun valinta onnistuu turvallisimmin asiantuntijan avustuksella. Maalämpöpumpun maksimiteho tulisi mitoittaa vastaamaan 50–70 % rakennuksen lämmitystehon maksimitarpeesta. Tässä tapauksessa lämpöpumppu tuottaa lämmitysenergian kokonaisvuositarpeesta noin 85–98 %.

Maalämpöpumpun tehon valintaan sekä porakaivojen syvyyteen ja määrään vaikuttavat monet tekijät, kuten talon sijainti, talon koko ja asukkaan energiankäyttö. Ammattilaisen avulla saat varmasti oikeat laitteet oikeaan käyttötarkoitukseen.

Me varmistamme, että maalämpö on paras valinta kotisi lämmitykseen. Saat kauttamme myös esimerkiksi ilmalämpöpumput.

Maalämpöpumpun hankinta ja asennus

Maalämpökaivon asentamiseen tarvitaan lupa, mutta me tunnemme lupaprosessit tarkkaan. Lupa vaaditaan aina, kun rakennuksen lämmitysjärjestelmää vaihdetaan tai uusitaan maalämpöä hyödyntäväksi. Luvista vastaa kunta. 


Maalämpöpumpun asennustyöt ovat vaivattomat, sillä työt vievät yleensä vain 2–3 päivää. EK-Asennustekniikka tekee asennustyön siististi ja varmalla ammattitaidolla. Huolehdimme sähköturvallisuudesta ja siitä, että asiakas saa tarvittavan opastuksen pumpun käyttöön eri vuodenaikoina. Muista, että voit saada maalämpöpumppujärjestelmän asennukseen liittyvästä työstä kotitalousvähennystä.


Ota yhteyttä ja kysy lisää maalämpöpumpuista! Asennamme maalämpöpumput Kemissä ja lähialueilla, Oulun seudulla ja Lapin läänissä.